Fine Taste Good Living
Inspiratie
Beenham uit de oven met sinaasappel en een glas bubbels
Rond 1900 begint een jonge Julien Dopff, na een stage in Reims, als eerste in de Elzas, met de productie van mousserende wijn volgens de 'methode traditionelle'. Hij legt daarmee de basis voor wat... lees verder
Mosselen met Les 4 Pierres Pinot Grigio
Het mosselseizoen is al een tijdje gaande maar tegenwoordig kunt u niet alleen tijdens de zomer maar ook in de herfst én winter lekker door genieten van mosselen! Men denkt vaak dat het eten van ... lees verder
Cálem Porto Fine White met een fruitsalade
Heerlijk als lunch maar ook zeker als voorgerecht en dan met een glas Cálem Porto Fine White! De Cálem Porto Fine White is gerijpt op eikenhouten- en wijnvaten; het is een prachtige witte Port met... lees verder
Boeuf bourguignon met Mar da Palha Syrah
Robuust & intens is hoe we deze wijn wel kunnen omschrijven. Mar da Palha Syrah heeft een intens rode kleur. De geur is levendig en kruidig, met tonen van bramen, zwarte bessen en pruimen. De ... lees verder
Eendenborst met rode wijnsaus en Château La Croix de Berny Puisseguin St. Emillion
De wijngaarden van de gebroeders Sublett liggen midden tussen de mooiste domaines van Puisseguin, een dorpje dichtbij St. Emilion. Ze liggen op een plateau waarvan de ondergrond voornamelijk uit ... lees verder