Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Menno's Borrelhuis
Gedempte Gracht 46
1741 GD SCHAGEN

Openingstijden

Ma: 13.00-17.30
Di: 9.30-17.30 uur
Wo: 9.30-17.30 uur
Do: 9.30-17.30 uur
Vr: 9.30-17.30 uur
Za: 09.30-17.00 uur
Zo: gesloten

Dinsdag 10 december open tot 14.30 uur, Zondag 22 december 13.00-16.00, vrijdag 27 december 13.00-20.00, zondag 29 december van 13.00 tot 16.00 uur, 1e en 2e kerstdag gesloten, oudejaarsdag open tot 17 uur

Menno's Borrelhuis úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Frisse macaroni pasta met een glas Condesa de Leganza Sauvignon Blanc!

13 juni 2024

Afkomstig van het eigen wijngoed van Bodegas Leganza deze Sauvignon Blanc. Bleekgeel van kleur. Verrukkelijk fris van geur met heerlijke tonen van citrusfruit zoals grapefruit. In de mond droog zonder streng te zijn, dankzij het uitbundige fruit. Een wijn die iedere wijndrinker, van beginner tot connaisseur, zal weten te waarderen. En heerlijk bij een frisse zomerse macaroni pasta!

Condesa de Leganza Sauvignon Blanc - Macaroni Pasta - Zomer - uw topSlijter gerecht


Dit heeft u nodig (2 personen):

  • Fles Condesa de Leganza Sauvignon Blanc
  • Macaroni
  • Komkommer
  • 2 tomaten
  • Radijs (Geen radijs liefhebber? Voeg er dan een uitje aan toe)
  • Mais
  • Bieslook
  • Peterselie
  • Griekse Yoghurt
  • Mayonaise
  • Peper & zout

Bereiding

1. Kook 175 gr macaroni zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water. En doe de macaroni in een schaal.

2. Snijd de komkommer, tomaten en de radijs in kleine stukken en snijd de peterselie en bieslook fijn. Doe dit allemaal in een kom.

3. Spoel 150 gr mais af en voeg toe in de kom met gesnede groenten.

4. Voeg vervolgens de kom met groenten bij de macaroni in de schaal.

5. Voeg hierbij 2 eetlepels Griekse yoghurt en 2 eetlepels mayonaise. Hussel lekker door elkaar en breng op smaak met peper en zout.

6. Pak een wijnglas en schenk de heerlijke Condesa de Leganza Sauvignon Blanc in en geniet!

Klik hier voor nog meer gerechten of mixtips!

« Terug