Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Menno's Borrelhuis
Gedempte Gracht 46
1741 GD SCHAGEN

Openingstijden

Ma: 13.00-17.30
Di: 9.30-17.30 uur
Wo: 9.30-17.30 uur
Do: 9.30-17.30 uur
Vr: 9.30-17.30 uur
Za: 09.30-17.00 uur
Zo: gesloten

Dinsdag 10 december open tot 14.30 uur, Zondag 22 december 13.00-16.00, vrijdag 27 december 13.00-20.00, zondag 29 december van 13.00 tot 16.00 uur, 1e en 2e kerstdag gesloten, oudejaarsdag open tot 17 uur

Menno's Borrelhuis úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Kruidnootjes tiramisu met Limoncello

25 november 2021

Een lekker recept voor het heerlijk avondje!

Kruidnootjes Tiramisu met Limoncello - Gerecht

Ingrediënten:
● 1 sinaasappel
● 100 ml Limoncello di Capri
● 2 el honing
● 100 ml espresso afgekoeld
● 40 stuks kruidnoten
● 250 gr mascarpone
● 150 gr griekse yoghurt
● 1 tl vanille extract
● 8 el vlaaivulling
● 1 bakje frambozen
● poedersuiker

Zo maakt u het:
Schil de helft van de sinaasappel met een dunschiller (met zo min mogelijk wit van de schil) in dunne reepjes. Pers de sinaasappel. Doe het sap en de schilletjes in een steelpannetje en voeg de limoncello en de honing toe. Kook het mengsel op een laag vuur tot een siroop, haal van het vuur en roer hier de espresso bij. Doe de kruidnootjes in een schaal en giet hier de siroop overheen en laat goed intrekken. Klop de mascarpone, yoghurt en het vanille extract luchtig door elkaar. Neem 4 glazen en verdeel de kruidnoten over de bodem. Schep hier een flinke lepel van de mascarpone-yoghurt mix overheen. Schep daarop 2 el vlaaivulling per glas. Daaroverheen nog een flinke schep mascarpone-yoghurt mix. Garneer de glazen met frambozen en poedersuiker.

Eet smakelijk!

« Terug