Fine Taste Good Living
Scroppino met Limoncello en Prosecco
Villa Massa Limoncello wordt ambachtelijk en met passie gemaakt en is zacht en fris van smaak; het heeft een alcoholpercentage van 30% en geserveerd bij -7 graden uit de vriezer is hij op zijn best of in een heerlijke Scoppino met de Bellussi Prosecco Brut DOC!
Ingrediënten
5 bollen citroen sorbetijs
5 bollen roomijs
50 ml Villa Massa Limoncello
250 ml Bellussi Prosecco Brut DOC
citroen
Bereiding
Zet een paar uur van te voren alvast De limoncello, de Prosecco en 4 champagneglazen in de koelkast.
Haal het ijs iets voor de bereiding vast uit de vriezer zodat het iets zachter kan worden voor gebruik.
Mix de bollen roomijs met de bollen citroen-sorbetijs met een mixer of in de blender. Mix dan de Limoncello en de Prosecco erdoorheen.
Verdeel de scroppino over de 4 ijskoude champagneglazen en garneer met een slingertje van citroenschil.
Geniet ervan!